Speedfriending x Kulturnatt

Foruten 17. mai, er Oslo kulturnatt sannsynligvis vår favoritt i byen!
Her kan man besøke moskeer og museer, lytte til musikk eller danse til den, man kan prate med eiendomsutviklere, klatre i tårn, besøke båter og det er utekino i parken!
Og vi…

…vi inviterer deg til noe av det beste vi vet om – samtaler med mennesker vi ikke kjenner fra før.

📍Vi tar nemlig turen til Brød & Sirkus for å arrangere Speedfriending og starte vår kulturnatt sammen med nye venner!

Så hvis du vil være med på kulturens svar på 17. mai – men vennene dine vil heller være hjemme på tacofredag, så er dette stedet for å starte kveldens (kul)tur!

Husk å melde deg på i appen eller på speedfriending.com/registration – for arrangementet kommer til å bli fullsatt.

Men, hva er Speedfriending?

✨Dette er speeddating sin vennskapelige og morsomme tvilingsøster, hvor målet er å friendzone hverandre gjennom gode og kreative samtaler. Hver samtale varer i sju minutter, basert på spørsmål og dilemmaer vi stiller i plenum.

🕺Når eventet er formelt ferdig vil det være en god mulighet for å dra ut sammen og oppleve noe av alt det som Kulturnatten i Oslo har å tilby.

Hittil har vi arrangert dette godt over 200 ganger rundt om i Norge og utlandet på festivaler, universiteter og for Forsvaret – og har nylig lansert vår “Tinder for venner”, som du finner på speedfriending.com/intro/

Denne kvelden får vi også besøk av NRK som vil filme i den ene delen av lokalet til en produksjon de gjennomfører. Dette er en produksjon om fire unge mennesker som vil finne nye venner.

Med vennlig hilsen,

En gira gjeng i Speedfriending!

www.facebook.com/events/167…

Legg til ekstern kalender…