Boarding complete: Lady Moscow inntar MIR!

[Bilde]

Fredag 4. november skjer det endelig: Lady Moscows første helaften i Oslo siden før pandemien! Det blir hæla i taket og folkrock i monitor når Oslos mest hardtslående folknroll-sekstett inviterer til en helaften full av gamle slagere og nye hits.

Lady Moscow har i tysk presse blitt beskrevet som den brutale storebroren til Katzenjammer og den norske fetteren til de engelske indiefolk-heltene i Mumford & Sons. Andre har beskrevet gjengen som “uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.” Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av “tomwaitsk whiskybalkanjazzrock” kanskje best beskrevet som folk’n’roll.

I år fyller bandet hele 15 år, og 4. november blir det feiring med stort kalas på moderskipet MIR/Grünerløkka Lufthavn. Bandet byr opp til dans med velkjente Lady Moscow-klassikere og mer sjeldne godbiter fra katalogen. En og annen verdenspremi
ere kan også plutselig vanke for den erfarne lytter. Dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av!
Konserten er del av konsertserien Boarding complete på nylig gjenåpnede MIR i Toftes gate 69.
Cc: 200 kr.

Legg til ekstern kalender…