Skogspils 15-årsjubileum! 3. mars 2023

Det har gått 15 år siden det for første gang ble laget et underskogsevent med tittel “SKOGSPILS”.
Det er med andre ord tid for et ekte jubileum, og for å få den riktige stemningen slik det var i gamle dager har jeg booket 2. etasje på Asylet. Det blir mingling, skåling og good times.

Vi har hatt Skogspils hver første fredag i måneden, pluss påskepils, julepils og mang en ekstra-spessial-pils! Det er godt over 200 Skogspils-eventer hvis vi regner med hele landet og stort og smått.

*
*
*

Mange av Skogens gamle travere har fått viktigere ting å tenke på enn å logge inn og sjekke sin siste kudos, så håpet er at ved å sette opp denne datoen allerede nå, kan ryktene om jubileumsfest begynne å flyte fritt. Tenk hvor gøy det ville vært hvis flere av dem som pleide å henge på Skogspils i 2008, 2009, 2010, 2011 osv kunne sette av tid, skaffe barnevakt, bestille togbillett og hotell, evt booke seg inn hos venner, og virkelig prioritere denne Alle Skogspilsers Mor!

Trønderskogen! Bergenskogen! Tromsø! Stavanger! Bygd & By! Kom kom!

Jeg tror vi kan bli opp i mot 100+ personer om folk hjelper til med å tipse på sms, facebook eller på julebordet, til folk dere vet har en konto her inne, og som kunne like å vite om 15-årsjubileet i mars 2023. Jeg skal også sørge for å lenke til dette eventet med jevne mellomrom på forsiden for påminnelser og markedsføring. Kanskje jeg kan håpe på en liten snarvei i banneren?

Er dere med på dugnaden?

Alle nyere medlemmer er selvsagt også mer enn veldig velkommen! – Her er det hjertevarme for alle. Har du aldri vært på Skogspils i ditt liv – vel, ikke la denne sjansen gå fra deg!

SLIK STARTET DET HELE 7. mars 2008 Og langt på vei, kan du surfe deg gjennom event for event via lenken som ikke alltid, men nesten alltid ble langt til nederst i samtalen, for å bringe folket videre til neste måneds arrangement. Evt bakover via “Takk for sist” i de aller fleste eventer. (For eksempel dette kan bringe deg langt ved å trykke på takk-for-sist-lenken) En annen måte å finne de ulike eventene, er å gå på steder (altså “Asylet” eller “Queens” osv), eller på din egen eller andres kalender. Det kan være ganske fornøyelig lesning for den som er glad i mimring, krig & kjærlighet, eller for deg som bare vil sette deg litt mer inn i hva dette er. Deltakerlistene på de ulike pilsene er også en god kilde og hukommelse på hvem man kan tipse.

Og MIMRING synes jeg må bli et stikkord her. La kommentarene flyte over av gode, rare, sinnsyke, fjollete og fine minner. Lenk gjerne til historiske eventer hvis du finner noe morsomt, koselig eller verdt å dele. Husk – vi er faktisk en flokk, en gjeng! Vi er et miljø, hvor vi har bekjente, referanser og tilhørighet. Det gjelder uansett om du har vært fast gjest i 15 år, eller nå blir med for første gang.

Ja – og: Vi er sånne folk som tar vare på flokken vår, er vi ikke? <3

Legg til ekstern kalender…