Testing av bydel Alna

Patle and Ridder proudly presents: Testing av bydel Alna.

Foto: Kjetil Ree (Attribution-ShareAlike 3.0 Unported)

Bydelstestingen har endelig gjenoppstått etter nesten ti år med tørke. Vi pusser støvet av ølkranene og tester bydelens obskure utvalg av sjenkesteder. Gjør deg klar for gokart, for vi starter nemlig begivenheten hos Harald Huysman – landets største gokartsenter. Motorsenteret har nemlig bar, og drikkemenyen garanterer for at vi ikke slipper til bak rattet. Med utsikt til kjørebanen nyter vi kveldens første dråper akkompagnert av pizza og tapas.

Vi forlater gokartsenteret før promillen blir for høy. Ellers gidder vi ikke å gå de 20 minuttene det tar bort til Hellerud T. Her tar vi banen

Red: Dropper bratt bakke etter tips fra lokalkjente!

Bra du oppdaget dette, @taran. Jeg tenker vi tar bussen fra Smalvollveien i stedet, og det er bare ti minutter til fots fra gokartsenteret.
opp til Haugerud for å oppleve bydelens store gitarhelt. Vi synger med når Torkel fra Madox entrer scenen til Haugerud Kro. Det sies at ølprisene skal være snille, og det liker vi.

Siste stopp på T-banens linje 2 er Ellingsrudåsen, og dette blir også vår endestasjon. Mariannes Café holder nemlig åpent helt til klokka 1, bare et steinkast unna T-banestasjonen. Nå har promillen steget såpass mye at vi kan risikere å menge oss med lokalbefolkningen. Arrangørene tar selvsagt ikke ansvar for eventuelle nachspiel med disse. Ønsker du en trygg avslutning, opplyser Ruter om at siste avgang går mot byen kl. 00.25.

Les mer om forrige testing av bydel Alna (2013).

Legg til ekstern kalender…