Avlyst
Joe Louis Walker

[Bilde]

«En nasjonalskatt» – Herbie Hancock

«Bluesens Chick Corea» – Chick Corea

«Bluesmannen» – Aretha Franklin

Det sies om «Roots»-musikere at de eldes som årgangsvin, noe som ifølge anmeldere i høyeste grad gjelder Joe Louis Walker. Den 72 år gamle elgitaristen og bluessangeren leverer energiske sceneshow og produserer album på løpende rekke.

I begynnelsen av 2023 kan vi se frem til utgivelsen «The Weight of The World» som sies å være skapt av en «maestro» på høyden av sin karriere.

Walker blir kalt en «musikers musiker», en god beskrivelse for en sanger, gitarspiller og låtskriver som kjenner bluessjangeren så godt at han mestrer å innovere tradisjonen. Hans musikalske bakgrunn er bred, og begynte da han plukket opp gitaren som 6-åring, sang gospel i The Spiritual Corinthians og gjennom samarbeid med musikere som Tower of Power, Ike Turner, B.B King og inspirerende vennskap med Jimi Hendrix og Michael Bloomfield.

Walker er medlem av Blues Hall of Fame, har vunnet Blues Music Award seks ganger og blir beskrevet av National Public Radio i USA som “et legendarisk og grensesprengende ikon i moderne blues”.

Magasinet Blues Revue beskriver Walkers musikk som spennende, sjelfull, ektefølt og trollbindende.

Legg til ekstern kalender…