SPIKR LIVE

Fredag 13. Januar kl 19-20
Origami Arktika
Stina Kvam + Robert Johansson + Erik Medeiros
William Kudahl
Pling Plong med Øyvind Mellbye og Einar Goksøyr Åsen

SPIKR LIVE er en helg med live acts, alternativ skøytedans performance og workshop, Pling Plong bordtennisturnering, jazz, støy, korsang, selvlagde instrumenter og ice ice baby.

Spikersuppa Lydgalleri bestå av fire høyttalere midt i en skøytebane i Oslo sentrum, beliggende ved hovedgågaten Karl-Johan, mellom Nationaltheatret og Stortinget.
Alle byboere / nysgjerrige / skøyteløpere og andre som bruker og går forbi plassen har vært utsatt, hvert år siden 2014, for kunstneriske uttrykk de ville ellers ikke møte på eget initiativ. Disse personer, de som går forbi – til og fra jobb – på søndagsturer med familien, ungdommer i byen og mange andre blir passiv og aktive deltakere på denne interaksjons plattformen.
Spikersuppa Lydgalleri er et ønske for et mer poetisk samfunn. En mer sensuell samfunn. Et samfunn hvor kunst er en integrert del av alt og tilstede hele døgnet! Et samfunn hvor vi hele tiden prøver å stille bedre spørsmål. Til hverandre i det offentlige rom og til verden rundt oss. Når ting ikke er som vi forventer, undrer vi oss. Når vi lurer, er vi nysgjerrig. Når nysgjerrigheten skjerpes, utvikles kritisk tenkning. Vi trenger kritiske tenkning i et demokrati. Derfor spilles det et mangfold av musikk og lydkunst her, samt organiseres hendelser, alternativ atferd og intervensjoner på, ved og rundt Spikersuppa skøytebane. For å bli katalysatorer for uventede møter og reflekterer over hvordan disse skapes.

Legg til ekstern kalender…