P-Productions: 13. & 14. mai 2023

P-Productions er tilbake med nok en variert festhelg full av overraskelser. Polkaninene lanserer sin fjerde CD, Kari Eldnes og Odd Hoff-Petersen er hovedutstillere, og Dragana Ilic er blant gjesteutstillerene.

Polkaninene lanserer «Nede på bunnen», bandets fjerde plate, hos S9 Galleri 13. mai. «Nede på bunnen» er i all hovedsak en ti sanger lang syklus om verdens undergang til popmusikk-akkompagnement. Polkaninene er David Lirot, Elan Loli, Halfdan Knudsen og Kengurumaskinen. Etter ordinær vernissagetid, kl 17:00, vil det bli mulig å lytte til hele CD’en for de som ønsker det.

Odd Hoff-Petersen er født i 1945, og utdannet ved Westerdal. Han er medlem av Tegnerforbundet/NBK, og har deltatt på kollektivutstillinger, samt hatt separatutstillinger av bokillustrasjoner og bilder. Han har mottatt Tegnerforbundets reisestipend og fått Tegnerforbundets pris, Kråkeegget, for illustrasjon til plakat for Den Norske Bokklubben. Han har dessuten jobbet som Art Director, grafisk designer og illustratør.

Om bildene sier Odd: «Stofflighet og tekstur har blitt viktigere og viktigere for meg. I disse bildene leker jeg litt med farger, papp og papir og prøver å gi dem noen elementer med organisk uttrykk. Motivene kan være landskap, stemninger, inntrykk, kanskje noe annet. Men ofte en horisont som kan få mange uttrykk. Faktisk laget bare for moro skyld. Uten særlige dypere meninger, selvrealisering eller leting etter livsfilosofi. La ikke titlene begrense deg. Tolkning er opp til den som ser…»

Kari Eldnes sier følgende om sitt arbeide:

syn – hørsel – følelser – tanker – smak – lukt

Impulsene bearbeides ofte lenge og blir til minner før de omdannes til mitt uttrykk i flater, former og farger.

Utdannelse: Nydalen Kunstskole (trinn 1-4 og tilleggskurs), samt enkeltstående kurs i foto og grafikk. Innkjøpt av: Ullensaker Kommune, Akershus Fylkeskommune og diverse privat i Norge og Spania. Juryert medlem av NFUK (Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere)

Velkommen til vernissage lørdag 13. mai kl. 15:00 til 17:00
Åpent også søndag 13:00 til 17:00.

Legg til ekstern kalender…