Guro Moe + Dag Erik Knedal Andersen + Guoste Tamulynaite // Håvard Skaset + Ståle Liavik Solberg

[Bilde]

Ny trio og ny duo ser dagens lys på en og samme dag!

Det spares ikke på kruttet når denne trioen setter ut på sin første ferd. Kontrabass, trommesett og piano/synther i improvisasjon, både stygt og fint, høyt og svakt kan de love. Tamaulynaite, Knedal Andersen og Moe beveger seg mellom alle musikkens sjangrer og sta og fornøyde dytter de stadig på de derre grensene for å finne musikk de ikke visste om fra før. Og dette er intet unntak. Guoste Tamulynaite: piano, synther Dag Erik Knedal Andersen: trommer Guro Skumsnes Moe: kontrabass

Hi, Hey, High-balls

Hey Balls!

Om du er typen til å drømme deg bort, så tar kanskje Ståle og Håvard deg med ut av ring 2, over jordene og over elvene og ut i ørkenen. I ørkenen finnes bare en gammel kassegitar og et lite trommesett, og stemningen sitter ganske så løst. Musikken blir til på veien og gutta speller historier om hvordan alt var bedre før i tiden. Musikken, jazzen, mannfolka, til og med internett var bedre før i tiden. Ståle og Håvards nostalgitrip starter der andre trodde den stoppet. Less is more og more is more. Yin er Yang. Gin er bare gin.

Til sammen besitter de to stolte hanene en erfaring fra livets harde jazzskole som skulle tilsi en solid AFP i det offentlige. Likevel spenner de på seg skoene og opptrer etter arbeidstid på MIR i kveld.

Ståle: Trommer og perkusjoner

Håvard: Gitar, plectrum og slide

Dørene åpner kl.19.00 Konsertstart kl.20.00 (Presis)

Bill: 150,-

Legg til ekstern kalender…
#Jazz