Ava Freddy // Peter Piek konsert på MIR

Peter Piek og Ava Freddy møttes i Berlin i 2010, da de begge spilte på Knack Club under en omreisende singer/songwriter-festival det året. Siden den gang, har de turnert sammen med ujevne mellomrom, og delt scener rundt om i Europa. Deres ulike sound bidrar til at publikum får oppleve en variert kveld, med et bredt spekter av uttrykk. I 2023 vil de igjen dele scene, da de legger ut på sin «Northern Beaches’ Tour», med start i Leipzig, videre opp gjennom Tyskland og Danmark, før de fortsetter nordover langs Vestlandskysten med Trondheim som nordligste punkt på reisen. Artistene vil spille ett sett hver i Oslo på beste MIR 7. juni. KOOM!

Mer info om artistene:
Peter Piek er en særdeles mangefasettert kunstner. I tillegg til å være multi-instrumentalist, forfatter og performance-kunstner, er han kjent for sine fargesterke og originale malerier. Siden 2006 har Pieks fokus vært symbiosen av hans visuelle og auditive kunst. Han er også kjent for sin særegne, lyse og intime vokal, pakket inn i et lydlanskap som inkluderer både det akustiske og elektroniske. Blant artister han kan assosieres med, har vi Thom Yorke, Bon Iver og Sufjan Stevens.

“There are people who don’t seem to know what to do with all their talents. The versatile Leipzig artist Peter Piek undoubtedly belongs to this species. His songs are atmospheric soundscapes that tell stories.”
Süddeutsche Zeitung

Sjekk ut Peter Piek: linktr.ee/peterpiek

Ava Freddy er en nordisk låtskriver, artist og produsent. Hennes siste album, The Tree, var en nostalgisk sak med orientalsk tilsnitt. Hun har røtter i en akustisk sfære, og en klassisk låtskrivertradisjon. Som artist tar hun publikum med på en slags mental safari med sine betraktninger. Om hun er ved pianoet, eller spiller gitar, er det stemmen hennes som trekker lytteren inn i hennes verden. For tiden er hennes tredje plate under arbeid, og hun vil spille nytt materiale sammen med noen utvalgte favoritter fra tidligere utgivelser.

Sjekk ut Ava Freddy: linktr.ee/avafreddy

MIR åpner 19:00. Adresse: Toftes gate 69.
Konsertstart: 20:00.
CC: 180kr
20 års grense.

Legg til ekstern kalender…