KAMPENJAZZ presenterer SUSANNE FUHR i forestillingen UMETTELIG

Med seg på Kampenjazzscenen har hun en gjeng fremstående musikere, bl.a. fra den norske jazzscenen:

Olga Konkova (piano), Per Mathisen (bass), Paolo Vinaccia (trommer/perk) og Espen Leite (trekkspill).


I forestillingen UMETTELIG viser Susanne Fuhr at hun mer enn behersker å håndtere Kurt Weills spesielle musikk. Med sin spesielle stemme plasserer hun musikken, med oversatte og egne tekster, inn i riktig tid, og tar oss med til mellomkrigstidens kabaretscener.

Mange husker vel Susanne som en fremstående og aktiv jazzsanger fra 80- og 90-tallet. De senere år har hun kombinert sin musikalske kompetanse med teater og kabaret i helt spesielle og personlige forestillinger.

I Aftenposten (23.10.2002) beskriver Mona Levin svært godt den opplevelsen Susanne gir sitt publikum. Vi tillater oss derfor å referere:

” Livet er en hai og havet rødt av blod i Susanne Fuhrs modige og engasjerende kabaret, der hun kobler egne tekster til Kurt Weills melodier fra forskjellige epoker i komponistens liv.

Sammenbindene tekster kan være ødeleggende dårlige, men i Susanne Fuhrs kabaret står de meget sterkt og selvstendig. Knappe korthuggende og poengterte, først rå, kyniske og bittert selvironiske, etterhvert mildere i tonen, og til slutt med nytt håp, ny lengsel og ro. Kvinnen som holder på og gå under i umettelig sug etter alt og ingenting, etter den umulige kjærligheten, etter og komme ut av ensomheten, modnes gjennom innsikten om alle ting forgjengelighet."

Susanne Fuhr er en artist som kaster hemningene og gir alt. Hun går så langt inn i tilskuerens mottagerens at det bryter noen usynlige grenser mellom scene og sal. Susanne Fuhr har et utrykk som beveger seg på flere nivåer, hun tekster utmerket, og den mørke løden i stemmen blir bare bedre med årene. Hun er også en intens jazzsanger og scattsynger så det er en fryd.”

Sted: Kampen Bistro, Bøgata 21, Oslo.

Legg til ekstern kalender…