Dans For Voksne presenterer: HAKJ + ANDERS HANA (solo) + KJETIL MØSTER (solo)

Med giske-knekk i bein og rygg er Dans For Voksne i gang igjen for fullt i det herrens år 2007, og denne gang setter vi passeren i landskapet rundt fri-jazz, improv og rock. Dans For Voksne vil forhåpentligvis på dette arrangementet (selv om vi snikstartet med støyfest tidligere i januar) lansere semesterets mest upretansiøse program-fanzine med semesterets kanskje mest pretansiøse program!!

Phô måtte dessverre avlyse konserten, men vi har fått inn noen super-reserver som ikke burde være noen nedtur – HAKJ – bestående av Anders Hana og Kjetil Møster, som begge også skal spille solo-set denne kvelden!!

Når Anders og Kjetil her har elektroakustisk samkvem med sine gitarer og saxofoner, resulterer unnfangelsen garantert i spontanaborterte lydmonstre du aldri ville tro to slike svigermorstekkere kunne få til. De har spilt mye sammen de siste par årene, i trio med Raymond Strid, i kvartett med Paal Nilssen-Love og Ingebrigt Håker Flaten, og nå fast i Ultralyd med Kjetil Brandsdal og Morten J. Olsen.

Anders Hana (Noxagt/Ultralyd/MoHa!) burde nå være ett kjent navn for de fleste. Med bakgrunn fra rock har han sammen med gitaren sin sneket seg inn gjennom bakdøren og feedbacket seg inn i alle fri-jazz hjertene der ute. Solo balanserer Hana mellom de skjøre detaljene til enorme lydvegger. Rocken er den nye fri-jazzen og støyen er den nye punken, eller hvordan det nå enn var.

Kjetil Møster ble nylig ³International Jazz Talent of the Year², og spiller ellers i The Core, Zanussi Five, Trinity, MZN3, King Midas, Datarock og var med i både Chick Corea og Pat Metheny-prosjektene til Trondheim Jazzorkester.

N-Collective

Noxagt’s hjemmeside

Legg til ekstern kalender…