DYNAMOMANIA: Storshow på Torshov med Dynamo (NO) og DJ Olivio (NO)!!

Preste
(plakat: Ivar Lyngner)


Angående heltedyrkelse: DYNAMO (NO) er et sagnomsust coverband, som dyrker sine helter på en måte som gjør at de selv fortjener heltestatus. Under ledelse av den enigmatiske Mathias Tjønn oppstod bandet i 2005, i forbindelse med storshowet Jensmania, som fylte den nedre hallen på Hausmania. Med seg i bandet denne gangen har han Audun Hjort (trommer; Trabant, Diplodokus), Johannes Due Enstad (Bass; Enstad Sagbråten Resonance) og Johan Aimo Soilammi Jørgensen (Gitar; Blokk 5, Nancy Drew), mens gjester som Anja Skybakkmoen (Pitsj, Mirabel) og Morten Krane (The Captain and Me, Captain Democracy) er ventet.


Innimellom er coverlåter det beste som fins. DYNAMO (NO) legger sjela si i å tolke gamle og nye helter innenfor Americana, pop, new wave og og og. Jensmania 2005 videreførte tradisjonen fra The Last Waltz, konsertfilmen med The Band og venner. Ryktene svirrer denne gangen om låter av Talking Heads, Beirut, Paul Simon og og og!


DJ Olivio (NO) er en ung mann med en lang merittliste. Han klamret seg først fast i vår kollektive bevissthet på “Først og Sist” på Nrk i 1998. Ni år etter begynte han å slå seg opp som vinylkusk, og han er kjent for å servere beats med høy temperatur, som ved hans seneste gigs på Spasibar og Indigo.


2.etasjen på Kulturslottet Soria Moria er en feit storstue med plass til masse folk, og festen varer hele kvelden. Ta med onkler og tanter og en femtilapp. Dette blir noe inne i hampen ålreit!

Legg til ekstern kalender…