NORWAY RAT RECORDS presenterer: RÅTTEmixbytteKVELD med NERNES/SKAGEN live!

RotteTerje drar med seg mixteipkonseptet fra tiden på Tiger over til Norway Rat! Dette vil finne sted på Spasibar en gang i måneden fra og med lørdag 20.okt. Det kommer til å være mengder med bra konserter, diverse kompromissløse DJer, mixteipbytting, rottestand osv.

For de som ikke var på Tigerkveldene, så fungerer det altså slik:
Sett sammen hva du en måtte ønske og dele av musikk med gode venner og totalt fremmede på en CDr eller kassett og lag det vakreste/grimmeste coveret du får til ved bruk av hva du enn måtte komme på. Den legger du nedi en mixteipbøtte når du kommer og får en lapp av oss. Pass på den, for hvis ikke får du ikke tilbake en mix når vi går rundt med bøtta senere på kvelden! Da plukker du ut en i bytte. Tror vi kalte det for en slags musikalsk blind-date. Husk at det er kassett mot kassett og CDr mot CDr.

I tillegg til byttinga kommer vi nå også til å selge månedens mix, med forskjellig konsept for hver gang. De kommer til å koste en liten slant i løpet av kvelden og i baren på Spasibar i måneden frem til neste gang. I anledning debutaftenen blir det en kassett proppet full av noe av det beste innen norsk undergrunnsmusikk!

NERNES/SKAGEN

Kjetil Nernes fra Årabrot og Stian Skagen fra bl.a. Ryfylke har slått seg sammen og kommer til å teste den nye bass-ampen til Årabrot på scenen denne kvelden! Det blir droner og dooom av den vel høye sorten. (For de som var på Kevin Drumm/Lasse Marhaug på Blå, er det den ampen som var med på å få kneskålene mine til å riste ukontrollert) Frydefullt!

Rottene selv kommer til å være DJer for kvelden! Og Svartedauen kommer selvsagt.

Legg til ekstern kalender…