JULEKONSERT med Kvindelige Studenters Sangforening

Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) ønsker velkommen til årets
julekonsert i Vestre Aker kirke soendag 2. desember kl. 16.00 og 19.30.

KSS setter deg i julestemning med kjente og kjaere julesanger fra både inn- og utland.
På programmet står også vakker kirkemusikk fra komponister som Zoltan Kodaly, Gustav Holst og Javier Busto. Hauk Heyerdahl krydrer årets julekonsert med tekster av Inger Hagerup og H.C. Andersen.

KSS- Julekonsertflyer 2des

Koret: Kvindelige Studenters Sangforeninger det offisielle kvinnekoret ved Universitetet i Oslo, og ble stiftet allerede i 1895. Tross sin høye alder er koret i dag et ungt, studentbasert kor med ca 60 sangere mellom 19 og 35år. Som verdens eldste akademiske kvinnekor (stiftet i 1895) har KSS spilt en viktig rolle, både for universitet og for kvinnesaken, samtidig som koret har fått sin plass i musikkhistorien med sine musikalske prestasjoner og uroppføringer.

Dirigent: Anne Karin Sundal har vært korets dirigent siden høsten 2003 Hun har hovedfag i korledelse fra Norges Musikkhøgskole, er utdannet fløytist ved Musikkonservatoriet i Trondheim og har studert pedagogikk ved NTNU. I tillegg til KSS dirigerer Anne Karin Det Norske Jentekor, Kammerkoret NOVA, Bislettbekkens (U)blandede kor og Norges Ungdomskor (NUK). Anne Karin har mottatt en rekke utmerkelser for sin korledelse, og ledet flere kor til seier i internasjonale konkurranser.

Tekstleser: Hauk Heyerdahl er utdannet ved Statens teaterhøgskole og Lee Strasberg i New York. Han har jobbet blant annet på Nationaltheateret, Det Norske Teater, Oslo Nye Teater og sist på Teater Ibsen i Skien. Heyerdahl er også tilknyttet flere frie teatergrupper i Oslo, og har medvirket i en rekke TV-produksjoner og kortfilmer.

HJERTELIG VELKOMMEN!

Legg til ekstern kalender…