Utmark presenterer: Diane Cluck, Tim Tygg og Hotel Hotel

Photobucket
Utmark presanterer : Diane Cluck, Tim Tygg og Hotel Hotel

Diane Cluck

Diane Cluck blir knyttet opp til “antifolkscenen” som vokste ut i fra open mic nights på the Sidewalk Cafe i East Village.
Hun har utgitt en rekke plater de siste årene og har sammarbeidet med artister som Jeffrey Lewis og Herman Dune.
Da Sjefshippien Devendra Banhart fikk i oppgave å kuraterte en samleplate med den nye folkscenen, var Cluck trygt plassert i tracklisten
mellom artister som Joanna Newsom, Iron & Wine og CocoRosie.
På scenen stiller hun med gitar, sin særegne stemme og et godt knippe folkperler.Diane Cluck : I`m your here i am
Diane Cluck :Easy to Be Around

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Tim Tygg
Spiller vindskjeiv folkpop “på instrumenter de kan spille på, og på instrumenter med rare navn som de ikke kan spille på”.
De har de siste årene spillt på en rekke odde plasser, og har bygget seg et rykte som et av byens koseligste orkester.
De blir ofte sammelignet med CocoRosie, skjønt de høres mest ut som Tim Tygg.

Tim Tygg live på Garage

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Hotel Hotel


Hotel Hotel er Vegard Urne (Ai Phoenix, Empty Bottle Broken Hearts) sitt soloprosjekt.
Urne er singer/songwriter med fortid og som både hardcore-entusiast og blueselsker.
I dag veksler han mellom å spille i 8-manns countryband og lavmælt lo-fi trio, Hotel Hotel er en blanding av alt dette.
Utrustet med en gitar arvet av bestemor samt fokus på gode tekster, leverer Hotel Hotel brosteinspoesi og livsvisdom. Bukowski møter Jeff Tweedy i Vigelandsparken om du vil.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::UTMARK
- Bergen Kunsthalls nye konsertserie på Landmark

Landmark er allerede etablert som en av de mest aktive kulturarenaene i Bergen, med arrangementer uken gjennom hele året. Landmark har siden starten også vært et hyppig brukt konsertsted. Som arena for musikk er Landmark unik med sin intime atmosfære, der artistene oftest er plassert på gulvet blant publikum, eller ”svevende” over lokalet på en av de høyt lokaliserte scenene. Utmark blir Bergen Kunsthalls egen konsertserie, og markerer et ønske om å integrere musikkfeltet sterkere i institusjonens øvrige virksomhet. Utmark skal presentere konserter innen ulike sjangrer fra rock til klassisk samtidsmusikk. Stikkord kan like gjerne være elektronisk som akustisk, etablert som alternativt, internasjonalt som lokalt, men alltid med et dedikert fokus på den mest interessante og relevante nye musikken.

Legg til ekstern kalender…