Klubb Glenn II

Image Hosted by ImageShack.us

Glenn chilleren på Alexander Kjellands plass i det siste.
Men det er jo ett år siden Glenn konfirmerte seg sist, (se den legendariske tråden Verdens beste takkekort en gang til, er du snill. ) Det er kanskje litt drøyt det her, men Glenn bare smiler. ( Maurene flyr kanskje også. De er dynamiske og flexible som Glenn. )

Dette er kvelden for å gi det vi har igjen av vår kjærlighet for den mest konfirmerte personen i Norgeshistorien. Hvor har han ikke vært?- han henter bongo fra kongo på mandag, tirsdag er han i Turkmenistan med ruhname i hånda og spiser honninglunsj, onsdag kjører han innom Kambodsja med Morten Mikael for cd-shopping og andre Glenn produkter. Torsdag hører han på Sissyfus og Hakkiplaton fez-to-fezze til RnC (rebetika og calypso), Fredag ser han på john Steward og gleder seg å stemme til Obama. Han er jo blant annet amerikansk statsborger også, lørdag spiller han pingpong på spasi, til søndagen har han ingen planer enda. Han har ansatt en for å bære campingstolen hans..

Program for kvelden (med bare endringer og endringer).
Dj zuzu, superhemmelig artist (Glenns favoritt band blir dette),dj Morten Mikael, Etno Dj fra vestkanten ( men han har ikke takket helt ja enda, bare sagt, glenn???? Ja kanskje..) og seff Glenn produkter, gaver, Glenn awards, MarteMichelleshow og og og og.

Som sist:—-(Eplec+eplev)
Frammøte i hvit dress. Vi trenger så mange campingstoler som mulig, og generelt sett håper vi på mest mulig dugnadsånd. Bak kaker! Kom med blomster! Det er konfirmasjon, og det er konfirmasjonen til Glenn, så ikke legg bånd på dere. Vi skal selvfølgelig forme evenementet i lag, så vi trenger så mange forslag som mulig!
.

Legg til ekstern kalender…