Avlyst
Dobbelkonsert med Johnny Hide og Øystein W. Wolf

På slutten av 90-tallet dannet Johnny Hide pop-orkesteret Number Seven Deli der han er vokalist, gitarist og låtskriver. De har tre suksessrike utgivelser bak seg som bl.a har ført til massiv radiospilling, Spellemannsnominasjon og omfattende turnévirksomhet her til lands.

I 2005 ga Hide ut soloalbumet “Linger Songs”. Johnny beveget seg her et stykke bort fra det elektriske uttrykket han er kjent med fra Number Seven Deli og inn i et mer akustisk og relativt neddempet lydlandskap. Men det stoppet ikke låtene fra å bli spilt på radio, publikum fra å komme på konsertene eller kritikerne fra å rose. “Smakfullt fra Number Seven Deli-vokalisten”, konstaterte Dagbladet. De siste to årene har han konsentrert seg mer om låtskriving for seg selv og andre, enn å gjøre konserter. Så kom og opplev en av de mest kritikerroste norske låtskriverne og artistene i Norge de siste 5 årene.


Øystein Wingaard Wolf er en allsidig artist med dyp forankring i Oslo. Han debuterte i 1981 med diktsamlingen “Morderleken”, fulgt av et halvt livs strøm av bøker og opptredener. Han kan betegnes som noe så motsetningsfylt som en kosmopolitt som valgte å bli hjemme, en kulturelitist som aldri skremmes bort av populærkulturen, og en visjonær poet med en fot i det hverdagslige. Han har gitt ut noveller, romaner men mest av alt en imponerende mengde diktsamlinger. Øystein Wingaard Wolf er en poetsanger som tar tak i temaer de fleste hopper over og lar deg nyte diktenes vakre klang i samspill som om de var beslektet med Caravaggios mørke pennestrøk. Gå ikke glipp av besøket av Oslos fremste kulturambassadør som for anledningen har slitt seg løs fra sin residens på Habibi og kommer over til oss på Frie Kunster og Café Art’é i St Olavs gt. 7!

Velkommen !

Legg til ekstern kalender…