Dans for Voksne skal til Svalbard: Prat og improv m/ Anne Viken, Jack Rose og Richard Youngs

Dans for voksne skal gjennomføre et arrangement på Svalbard vinteren 2009. Vi vil bruke høsten på å gi fokus til ulike aspekter ved øya som kan ha betydning for det endelige prosjektet, og vil arrangere live-intervjuer eller samtaler i forbindelse med noen av konsertene. Grenser, overskridelse, oppdagelser og eventyr er nærliggende emner. Forskning og forurensing er viktig, og ikke minst møtet med klimaet og Svalbards natur.

Anne Viken slakter maten sin sjøl. Dessuten er hun journalist, stort sett i klassekampen, og forhatt i sitt hjemfylke Sogn og fjordane. Dette etter gang på gang å ha skjelt ut innbyggerne der for generell tafatthet, bunadsromantisering og rævsleiking. (Det siste gjalt forsåvidt alle som pusler med lokalavis, men kanskje særlig de som driver med lokalavis i Sogn og fjordane). I sommer og høst har hun vært ute på en lang stipendreise i nordområdene. Barentsregionen. Hun har sett på folk og politikk. Om hen noen gang skriver boka “Hva er oppe i Nordnorge” vites enda ikke. Uansett kommer hun for å dele sin analyse og øse av sin sarkasme denne kvelden..

Richard Youngs og Jack Rose spiller hver for seg i kirka dagen før, men i kveld har du for første gang mulighet til å høre Jack og Richard i samspill

Legg til ekstern kalender…