Et uredd, optimistisk og romslig medmenneske som stiller opp og er til å stole på - frivillige søkes til Oslo Røde Kors - informasjonsmøte

Mange muligheter – frivillig ved kvinnekafé, leksehjelper i ett av de 4 Røde Kors ressurssentrene i Oslo (Sentrum, Majorstua, Groruddalen og Mortensrud) samt i samarbeid med Oslos største moské, visitor i Bredtveit eller Oslo fengsel, gatemegler, flyktningeguide, aktiviteter på asylmottak og i kvinnekafeen, nettverkshjelper for tidligere innsatte, vitnestøtte ved rettssaker, besøksvenn i sykehjem, telefonvakt i Røde Kors-telefonen for barn og unge.

Eller vær med i Norges beste hjelpekorps, delta i gruppa som arbeider med Internasjonal humanitær rett (bl. a om regler i krig og regler om behandling av krigsfanger), frivillig ved nettverkssenter for eneforsørgere, bli blodgiververver sammen med Blodgiverforeningen – og mye mer. Du har mange muligheter.

Oslo Røde Kors søker motiverte medmennesker som ønsker å gjøre en meningsfylt humanitær innsats. Et par timer annenhver uke i gjennomsnitt på de forskjellige områdene. Sikkert noe som passer for deg. Informasjonsmøtet varer 90 min.

[Bilde]

(foto: flutnace) Oslo Røde Kors – Christian Krohgs g 15
Men møtet er ikke her, derimot rett rundt hjørnet i Norges Røde Kors, Hausmannsgate 7, HD-salen i bakgården.

Legg til ekstern kalender…