Helaften med Maskinanlegg

Sound of Mu, mandag 16. mars kl 20

Her er opplegget:

DOBBELT RELEASEPARTY!!

2 MUSIKKVIDEOPREMIERER!!!

KONSERT!!!

DJ!!!

PLATER
FAG, som er gitt ut på den norske undergrundslabelen humbug (www.humbugofnorway.com) har cover med fotografier tatt av fantastiske (!!!) Slava Mogutin, fått en visuell utforming av Kim Jakobsen To. Plata har to låter, SUCK og BLOW. Fag = Sigarett, vet du.

Solveigs Lied inneholder 14 versjoner av én låt, opprinnelig en parodi på konseptuell musikk, en samtale om samtidsmusikk med Maja Ratkjes alter ego, Solveig Kjelstrup, som er blitt lastet ned over 2000 ganger fra Ratkjes hjenneside. De tretten remixene er gjort av Helene Rickhard, pk101, Center of the universe, Evol, °op_bitchshift, Daniel Jerome, Barabass, Nekro-XP, Tombe en combat!, Torstein Wjiik, NCHT, Iversen og Pål Asle Pettersen. Også går det stygge rykter om en bootlegversjon av plata, der Fitts for fight har en mix. Plata er mastret av Lasse Marhaug, og den gis ut på 10 labler samtidig i Kina, USA, England, Nederland og Norge.

VIDEOER
Det ene sporet fra FAG har fått video: SUCK/Pull down your pants for peace, laget av kunstner in spe, tenåringen Henrik Kårstein, som har sjarmert fulle venner og tilfeldige forbipaserende til å kle av seg en lørdagskveld.

Og den ene remixen fra Solveigs Lied har fått en musikkvideo av Morten Magnus (som tidligere bl.a. har laget videoer til Siobhan Fahey, Fitts For Fight, Avenue D, x.lover etc.)
Begge får premiere den kvelden!!

KONSERT
Dette er en sjelden anledning til å se Maskinanlegg live, bak rytmeboksen og miksepulten. Med på laget er plateaktuelle André Borgen og Petter Flaten Eilertsen (Love Hz, Cosmic Jinx, DEL, Kobi, Norwegian Noise Orchestra, Phonoloid, Satangora, Vacuum Breed, We Snakes etc.) Og står teknologien kvelden bi, så blir Solveig Kjelstrup med på telefon.

DJ
Kjetil Hanssen, programleder i Norges eneste støymusikkprogram, DJer innimellom hele kvelden. Han spiller selvfølgelig bare Maskinanlegg.

På toppen av det hele er det helt gratis!

Kom, kom!

Legg til ekstern kalender…