HAMMER & HERSK

HAMMER & HERSK
Hammer & Hersk

tuba er Daniel Herskedal, vinner av flere jazzpriser i dur og moll, spiller i bandene Listen!, Magic Pocket, Kaktusch, Django Bates´ Stormchaser, Lochs/Balthaus/Herskedal, og sees ellers i rekkene hos for eksempel Trondheim Jazzorkester.
stemte gitarer, ustemte gitarer, munnspill og vokal er Arild Hammerø . Opptrer bl.a. som sologitarist Monokord, eller med bandene Arild Hammerø Trio, Dødsvalsen, Blues Run The Game og Moving Day!. Slapp debutplata Dagen Som Gryr i 2008.

Hammer & Hersk serverer sirkuslyder og lyriske oder til spiselige kornsorter på en eng av luftslåtter og hersketoner. Som duo spilte de sine første sirlige toner sammen i romsdalsfjellene for flere år siden, og fant ut at San Fransisco Blues er en sang med utallige muligheter, til tross for få akkorder.
Kombinert med en fascinasjon for Messians fuglesangkomposisjoner og Bartolomeu Dias´ ilandstigning, vil Hammer & Hersk forsøke å gjøre våren enda gladere for deg og dine venner. Velkommen til en konsert med folkemusikk fra månen, paranoiafri gladjazz og trestemt kanonkule.
Legg igjen jazzpolitiuniformen hjemme og kom!

Legg til ekstern kalender…