MAGISK AFTEN

Hva gjør poeter, performanceartister, bokbindere, kontrabassister, tidsmaskinbyggere og trompetister på Torshov en fredagskveld?

De vil delta på et arrangementet som er i vaken av/en ny bølge som følge av en legendarisk oppfinnelse ved navn Piratopplesning. Pirater leser og musiserer i et generøst forum. Det vil selvsagt være en eller to bebrillede bukkeskjeggskløere der, som ser mot scenen med kritisk blikk – men konseptet går hovedsaklig ut på at du skal ha det hyggelig på en konsert/opplesning/happening med et fleksibelt og vårelskende program, der en del ting kanskje blir prøvd ut for første gang.
Fjorårets magiske piratopplesning fant sted i et privat hjem, men nå er det flyttet til den litt mer offentlige Magneten (som også er et hjem for mange). Du bestemmer om dette kommer til å fungere!Disse møter opp og gjør noe for deg:
Paal Bjelke
Kate Pendry
Arild HammerøHayden PowellAre Nerland
Kristin BergetEllen Grimsmo Foros Susanne Christensen -noen er musikere, noen er forfattere, noen er performanceartister, noen er redaktører, noen kommer til å falle i smak. er noe uklart angående deltakerne, så kan navnene puttes inn i en søkemotormaskin på det intravenøse verdensnettet. alle håper å se deg der, velkommen!

Magisk Aften? Ja takk!

Fremtidige hendelser med artister relatert til dette evenementet du plutselig kan bli interessert i:
HAMMER & HERSK

Legg til ekstern kalender…