Skogsmarked 30. august

Obs — Skogsmarkedet har flyttet til Klosterenga. Se under for mer infomasjon.


Vi håper været blir fint og at folk kan stille opp med gamle og nye lopper, mat og drikke som vi kan kjøpe, selge og nyte en søndags formiddag i landlige omgivelser på Tøyen. Det er selvfølgelig lov å komme bare for å kjøpe, eller for å glo, eller spise vafler. Dersom været er bra blir man sannsynligvis sittende utover kvelden, så ta gjerne med alkoholvarer.

Til folk som ønsker å holde bod

  • Meld deg på ved å sette at du skal “opptre”.
  • Trenger du hjelp til transport? Vi kjører et par plukkerunder lørdag 29/8 rundt kl. 15-16 for å hente stæsj. Send PM til alex med fullt navn (på ringeklokken), adresse, telefonnummer og mengde ting. Vi tekster og/eller ringer i forkant.
  • Salg av lopper går til egen fortjeneste, med mulighet til å donere så mye man vil til et veldedig formål. Usolgte lopper blir overlevert til Maritastiftelsen dagen etter.

Kan du bidra med noe av følgnede så er du en knupp!

Send PM til skogsmaskin om du tar med.

  • Klappbord
  • Klesstativ (eller noen fine vaiere)
  • Mat og drikke (f.eks. kaker)
  • Pappesker (til pakking dagen derpå)
  • Ryddehjelp (samling og bortbæring av søppel)

Om stedet

Vi har booket en flik av Klosterenga (kart). Klosterenga ligger inntil Oslo fengsel, med adkomst via Schweigaardsgate (innkjørsel via Klostergata). Stedet er godt skjermet av trær og bygårder, samt Oslo fengsel. Her er kart med omtrentlig markering av hvor vi kan boltre oss:

Vi har blitt bedt om å holde standene våre til grusplassen (midt på bildet) av hensyn til gresset i parken. Det er også grus-stier, asfalterte områder o.l. hvor vi fint kan plassere oss så lenge vi ikke blokkerer allmenn ferdsel. Selve plassen er cirka 24m x 15m. Her er et bilde av området:

Skogspils

Om det er stemning og vær avslutter vi med en skogspils i bakgårdshuset i Tøyenhagen (kart). Bakgårdshuset er et to-etasjes hus med kjøkken, kjøleskap, bord og stoler, samt en hage med benker og grillplass.

Mer detaljer kommer fortløpende.

Legg til ekstern kalender…