MASTERCLASS I METHOD ACTING MED ROBERT CASTLE

10 DAGERS INTENSIV MASTERCLASS I METHOD ACTING FRA 2-13 NOVEMBER, I OSLO.

Den anerkjente skuespillerinstruktøren Robert Castle vil i høst avholde en masterclass i method acting i Oslo. Workshopen vil være intensiv og går over ti dager. Kurset er for profesjonelle skuespillere med tidligere trening i method acting (alle retninger innen dette).

Robert Castle har tidligere holdt flere kurs i Norge, bl.a. i regi av Norsk Filmutvikling og Skuespillersenteret. Etter ønske fra tidligere deltakere vil han nå holde en masterclass. Det vil bli første gang han holder et slikt kurs i Norden. Han har tidligere kun holdt masterclasser i Paris, Berlin og New York. Dette kommer til å bli utfordrende og svært utbytterikt!

Robert har selv studert under Lee Strasberg og har utviklet sin egen metode som blander Method Acting med verktøy han kaller Imagined Experience og Transformation. Teknikken er utviklet for at skuespilleren skal kunne utnytte metoden best mulig i praksis, utifra sin individuelle trening.

Castle har i en årrekke ledet workshops i USA og Europa og har jobbet med skuespillere som Michelle Pfeiffer, Sean Penn og Jeff Goldblum.

Deltakerne vil i løpet av workshopen både jobbe med teknikker og praktisk bruk av disse gjennom scenearbeid og monologer. Alle deltakere får individuell oppfølging.

Kursavgift: 7.500.
Når: Mandag – fredag 2-13 november, hver dag fra 09.00 – 16.00. Dagene vil bli noe lengre mot slutten av workshopen! (Helgen fri.)
Hvor: West end Studios i Sandakerveien

NB: kurset vil foregå på engelsk!

Interessert? Send en mail til: [email protected]
Legg ved bilde og en kort cv på engelsk hvor det kommer frem hva slags erfaring du har i method acting!

Ved spørsmål ta kontakt med:
Torgrim Mellum Stene, Nordisk koordinator ITNY.
[email protected]

Legg til ekstern kalender…