Halloween kick off with SIENNA & LISA LOU

Hyggelig studentpris på god fredagspils og topp stemning for alle! Finn ditt beste antrekk til anledningen, ta med dine gode venner og kickstart på årets Halloween helg med groovy og funky fest!

SIENNA og LISA LOU ønsker studenter og ikke-studenter velkommen til Samfunnet Bislet/HiO den 30.oktober!
-—————————-

OM LISA LOU:

Lisa Lou er et band med elever fra rytmisk linje på musikk-konservatoriet i Kristiansand. Bandet drar på en omfattende Norgesturnè i oktober og avslutter det hele med en konsert sammen med Sienna på Samfunnet i Oslo!
Alle låtene er signert bandet selv; det er vokalist Lisa Nybrott Kvernes som skriver tekst og melodi, arrangementet samarbeider de om. Bandet består av Kristian Wentzel på tangenter, Jonas Johnsen på slagverk, Simen Børven på bass og Lisa Nybrott Kvernes på vokal. Musikken de spiller kan kalles for en slags funky pop-R&B, med innslag av jazz (myspace.com/Lisalouband).

OM SIENNA:

Releaseparty! SIENNA er en elektronika artist fra Kyoto/Japan som har på kort tid gjort seg bemerket som en undergrunn artist blant elektronika-elskere i Europa. Med bandet som består av helt ulike musikere med svært forskjellige musikalske bakgrunner fra rock, blues, klassisk, fusion til jazz og funk, etablerte hun et møtepunkt mellom dansbar live elektronika, klubbmusikk og jazzinspirerte elementer på et dansegulv. Vi feirer også release av nytt album med tittelen “Essence”. Kom og opplev selv!

I tillegg foregår musikkvideo-innspillingen. Gjør et godt inntrykk! Kanskje er du med i videoen?

Bandet: Abòn (g./vo.), Kristian Wentzel (key.), Hallvard Gaardløs (b.) og Sienná (key./vo.)
Webside: www.myspace.com/siennaweb

Legg til ekstern kalender…