Romsmaking på Aku Aku!!
tirsdag 27. oktober 2009 kl. 20:00 på Aku Aku Tiki Bar
Aloha!!
Tirsdag 27.10 kl 20.00 har vi på Aku Aku gleden av å invitere alle våre gjester til romsmaking.
Vi smaker tre ulike typer kvalitetsrom, presentert av Martin Tønder Smith.
Fra Bristol Classic Rum
Reserve Rum of Nicaragua,1998:
Kolonnedestillert, bourbonlagret melasserom. Lagret i 9 år.
Duft: bananer, ananas, vanilje, krydder. Søtlig, men frisk
Smak: Grillet ananas, tørr og krydret
Avslutning: Elegant og balansert avslutning med behagelig krydderpreg. Tørr.
Finest Trinidad Rum, Caroni 1998, :
Pot-still destillert, bourbonlagret melasserom. Lagret i 10 år.
Duft: Tørket frukt, krydder, hint av røyk
Smak: Stor og robust. Tørket aprikos og daddel med lett røykpreg
Avslutning: Fruktig og mineralsk avslutning. Lang.
Reserve Rum of Peru, 8 år:
Kolonnedestillert, bourbonlagret melasserom. Lagret 5 år i Peru og 3 år i Storbritannia.
Duft: litt lukket duft med agurkskall. Søtlig stil.
Smak: Papaya og mango, fin og syrlig under søtlig tropisk frukt.
Avslutning: Balansert og frisk avslutning.
Pris: kr100,- inkl. smaksprøver. Ingen forhåndspåmelding.
Velkommen!!
Aku Aku Tiki Bar
Thorvald Meyers gate 32 0555 Oslo
www.akuaku.no
Vennlig hilsen
Kjell Pop, Trader in good spirit and tropical dreams
Aku Aku Tiki Bar