Romsmaking på Aku Aku!!

Aloha!!

Tirsdag 27.10 kl 20.00 har vi på Aku Aku gleden av å invitere alle våre gjester til romsmaking.
Vi smaker tre ulike typer kvalitetsrom, presentert av Martin Tønder Smith.

Fra Bristol Classic Rum

Reserve Rum of Nicaragua,1998:
Kolonnedestillert, bourbonlagret melasserom. Lagret i 9 år.
Duft: bananer, ananas, vanilje, krydder. Søtlig, men frisk
Smak: Grillet ananas, tørr og krydret
Avslutning: Elegant og balansert avslutning med behagelig krydderpreg. Tørr.

Finest Trinidad Rum, Caroni 1998, :
Pot-still destillert, bourbonlagret melasserom. Lagret i 10 år.
Duft: Tørket frukt, krydder, hint av røyk
Smak: Stor og robust. Tørket aprikos og daddel med lett røykpreg
Avslutning: Fruktig og mineralsk avslutning. Lang.

Reserve Rum of Peru, 8 år:
Kolonnedestillert, bourbonlagret melasserom. Lagret 5 år i Peru og 3 år i Storbritannia.
Duft: litt lukket duft med agurkskall. Søtlig stil.
Smak: Papaya og mango, fin og syrlig under søtlig tropisk frukt.
Avslutning: Balansert og frisk avslutning.

Pris: kr100,- inkl. smaksprøver. Ingen forhåndspåmelding.

Velkommen!!

Aku Aku Tiki Bar
Thorvald Meyers gate 32 0555 Oslo

www.akuaku.no

www.simonaskey.com

Vennlig hilsen
Kjell Pop, Trader in good spirit and tropical dreams
Aku Aku Tiki Bar
[Bilde]

Legg til ekstern kalender…
#rom