Trabant med gjester + latte art pourdown!

På lørdag blir det konsert og kaffefest på kaffemisjonen! Noen av byens mest aktive musikere braker sammen, og det samme gjør byens beste baristas!

Bandet Trabant er for tida på turné, og du kan se dem spille energisk countryjazz på Landmark fredag. På lørdag inviterer de to av Bergens største jazzhelter til kaffeslaberas og fri-impro: Øyvind Skarbø og Ola Høyer. To trommer, to kontrabasser og en saksofon, med andre ord – forvent fabelaktig, framifrå fyrverkeri!

Deretter følger høstens store kaffebegivenhet i Bergen: latte art pourdown! Baristaene vil konkurrere parvis etter utslagningsmetoden om å lage den fineste lattearten. Dette er diamanten i pølsa hva publikumssporter innenfor kaffe angår!

Konkurransen er åpen for alle Bergens baristas, profesjonelle og amatører! Påmelding er ikke nødvendig, men si gjerne ifra til meg (Audun – 922 11 871) på forhånd om du vil være med.

Konsertstart omtrent ti på halv ni, pourdown omtrent ni. Kaffebaren vil være åpen hele kvelden – et ypperlig vorschpiel!

Trabant

Ola og Øyvind

Legg til ekstern kalender…