Tom Lund & Erik Lie – En kveld i fornuftens grenseland

Skuespiller, instruktør, gjendikter og tekstforfatter Erik Lie opptrer med egne tekster akkompagnert av musiker Tom Lund. Erik Lies tekster er på rim og han sammenliknes med André Bjerke. Han er en ordkunstner av rang som for tiden jobber med å utvikle sitt eget show som settes opp i 2010. Her får du en smakebit. Gå nødig glipp av denne enestående mannen.

 


 

Om Erik Lie

Utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Arbeidet ved blant annet Det Norske Teatret, Torshovteatret, Nationaltheatret, Trøndelag Teater, Rogaland Teater, Nordland Teater og Oslo Nye Teater. Roller i utvalg: Trigorin (Måken), Eilert Løvborg (Hedda Gabler), Helmer/ Krogstad (Et dukkehjem), Jimmy (Se deg om i vrede). Vært med i kabareten «Den lille klassefesten» med Frøydis Armand. Medvirket i TV, film og radioteater. Arbeider som tekstforfatter, gjendikter og oversetter.


 

Om Tom Lund

Tom Lund er utdannet cand.mag. ved Universitetet i Oslo med musikk i fagkretsen. Han har jobbet som gitarist/arrangør/produsent. Senest med artisten Katia Cardinal i suksessen Prøysen på spansk, Navegas por las costas som solgte til gull, og En reveslandia (Kirkelig Kulturverksted). Lund fikk Europabevegelsens Kulturpris 1999 for dette samarbeidet. Ellers er han nok mest kjent som gitarist/arrangør/produsent i Trio de Janeiro (Majorselskapet). Debut CD Brazilikum ga Spellemannpris i 1993. Har ellers gitt ut oppfølgeren Amoregano.


 

Legg til ekstern kalender…