Nytt skrivekurs med Trude Marstein og Kyrre Andreassen

Nå har du sjansen til å gå på skrivekurs med forfatterne Trude Marstein og Kyrre Andreassen.

• Skriver du, og har lyst til å utvikle deg videre? • Har du et manus under arbeid, og trenger kritisk og konstruktiv lesning? • Har du lyst på større innsikt i skriveprosessen og din egen skrivemåte? • Kort sagt: vil du bli bedre til å skrive?

Våren 2010 arrangerer Gyldendal skrivekurs for potensielle prosaforfattere. Lærerne på kurset er forfatterne Trude Marstein og Kyrre Andreassen. Begge har lang erfaring som forfattere, begge er Sult-prisvinnere og begge har undervist i skrivekunst bl.a. på Forfatterstudiet i Bø og på Litteraturhuset.

Forfattere av manus som blir sendt inn på vanlig vis til forlaget fram til 1. februar, kan få tilbud om deltakelse. Merk gjerne konvolutten med ‘Skrivekurs’ dersom du er spesielt interessert i å delta på kurset. Kandidatene som plukkes ut, må belage seg på at de innsendte tekstene vil bli lest både av kursholderne og de øvrige deltakerne, samt diskutert i plenum. Skrivekurset baserer seg i stor grad på tekstgjennomgang, skriveøvelser og samtaler om det håndverksmessige rundt skriving. Kurset er gratis.

Sted: Gyldendalhuset i Oslo sentrum Tid: fredag 12. mars til søndag 14. mars 2010

Det er en forutsetning at kursdeltakerne setter av tid til og forplikter seg til å være med på hele kurset.

Spørsmål angående kurset kan rettes til redaktør Trude Rønnestad, tlf. 93 45 32 18/ 22 03 42 67

Send manusene til: Avdeling for norsk skjønnlitteratur Gyldendal Litteratur Postboks 6860 St.Olavs plass 0130 Oslo

Legg til ekstern kalender…