Salsakonsert med Ernesto Manuitt (vokal, Cuba) m.fl., og utvidet storband

Hatt lyst til å danse salsa med scenen bokstavlig talt full av musikere? Denne kvelden får du sjansen. Da kommer Ernesto Manuitt (vokal, Cuba) til Bergen. Med seg har han
Birger Sulsbrück på perkusjon og Knut Kristiansen på piano. De spiller sammen med Fana Big band og andre musikere fra Bergen.

Har du lyst å lære grunnleggende salsa før konserten, tilbyr vi også introduksjonskurs kl. 20. Konserten begynner kl. 22.30.

Vi tilbyr også gratis introduksjonskurs i salsa for grupper i forkant av konserten, for eksempel på arbeidsplassen din eller med en gruppe du er mye sammen med. Ta kontakt med Raymi El Cacique på epost raymielcacique@gmail.com eller mobil 41320413. Han holder kursene. Du kan også kontakte Birger Norderud Lærum, epost Birger.Larum@med.uib.no og mobil 90065938.

Konserten arrangeres av Fana Big band i samarbeid med Bergen salsaklubb og markerer Fana Big band sitt 30 års jubileum. Knut Kristiansen, mangeårig salsaentusiast i Bergen, er engasjert som musikalsk leder for konserten.

Vi kan love fullt trøkk fra 25-30 musikere på scenen! Kom, inviter med deg venner, kollegaer og andre kjente. Det til en drabelig fest!

Legg til ekstern kalender…