Oslo Maraton

Maraton 42 195 m

42.195 meter: Det er mange kilometer som ligger foran deg, og noen av dem kan kjennes ganske lange. Du blir garantert sliten, og du vil nok kjempe med deg selv underveis! Men med god trening og litt planlegging klarer du det. Og tenk hvilken følelse når målstreken passeres og du strekker armene i været og vet at du virkelig klart det: Du har fullført en maraton. Du er en vinner!

Halvmaraton 21 000 m

Opplev Oslo gjennom 21 kilometer langs byens flotte fjordlinje. Garantert langt nok til at du blir både svett og sliten, men en litt enklere distanse å gape over enn en hel maraton. Og absolutt langt nok til at du virkelig har noe å feire når du krysser mållinjen, for du er en vinner!

10 000 m
Ti kilometeren passer for deg som syns maratondistansene er litt for lange og trekilometeren litt for kort. Med litt treningsbakgrunn vil dette kunne bli en fantastisk løpsopplevelse i Oslo sentrum. Når du kommer i mål kan du heve armene og konstatere at du er en vinner!

3 000 m

Trekilometeren er akkurat passe lang til at du kan finne godfølelsen og oppleve gleden ved å dele en flott løpsdag i Oslo sentrum med andre løpere og publikum. Kanskje vil du løpe med høy puls og høy fart. Eller kanskje du nettopp har investert i løpesko og vil ha et treningsmål for å komme i gang. Uansett utgangspunkt, uansett fart, når målet er nådd, så vet du med deg selv at du er en vinner!

Påmelding på www.oslomaraton.no

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…