Kampen Konsertforening presenterer: Anne Lene Hägglund + Mhoo.

Folkens i øst, vi har gledelige nyheter! Den nystarta Kampen Konsertforening vil fremover presentere en rekke fine artister på Bistron, og vi setter i gang med disse:


Anne Lene Hägglund

(myspace)

Releasekonserten på Internasjonalen var helt fullstendig smekk utsolgt, og alle som ikke fikk den med seg får herved en ny sjanse!

Lydverket omtalte henne som “Norges nye pophåp” for ett år siden, nå er Anne Lene med orkester klar med vinterens debutalbum “Bird Cherry Grove”. Her finner du sterke, visuelle låter, som tar deg med tilbake i tid, litt inn i deg selv, så ut igjen og litt til siden. Til et tivoli itonesatt av lirekasser, kassetspillere, skranglete trommer, sigøynerkor, dramatiske fioliner, lekne treblåsere og skjøre melodier.

“Hägglunds poporkester har enestående lyd i norsk sammenheng og plasserer seg med en fot i freakfolken, en fot i den klassiske popmusikken og en fot i Edit Piafs våte franske drøm. Altså er Anne Lene Hägglunds muiskalske krumspring en trebeint eventyrhest som fortjener forståelse, oppmerksomhet og omtanke” – Radio Nova


Mhoo

(myspace)

Vi gir østkant-folket sjansen til å oppleve Mhoo før alle andre, de kommer definitivt til å bli et av de mest omtalte by:Larm-banda!

Mhoo er et lite countryband fra Tønsberg, Sandefjord og Horten, der alle medlemmene er 17-18 år. Selv om bandet bare har holdt på i to år har kvartetten har allerede rukket å spille på bl.a Slottsfjell og i Brüssel, varmet opp for Holly Golightly og spilt på ulike ungdomsarrangementer som f.eks UKM.

Musikken er countrypop med sterke innslag av alt annet, fra spansk pop og blues til god gammel bluegrass. Bandet består av Miriam Kjølen på vokal, gitar og trumpet, Oda Dahl på vokal, gitar og munnspill, Yngvild Flatøy på vokal og kazoo og Håvard Tanner på kontrabass og el-bass. Bandet opplyser selv at de er inspirert av hverandre, Johnny Cash, Calexico, Manu Chao og Dolly Parton.

Til nå har de ikke sluppet noe annet en ei hjemmelaga garasjeskive, men i oktober ga de ut sin aller første og ordentlige ep.

Legg til ekstern kalender…