This is the past, the present and the future (Hot Dog)


This is the past, the present and the future (Hot Dog)

Anja Carr presenterer performacen og installasjonen This is the past, the present and the future og installasjonen Hot Dog på Galleri Fisk, Kong Oscars gate 46, Bergen.

Åpning med performance fredag 19.februar kl.19.00

Utstillingen er åpen lørdag 20. og søndag 21. kl. 12-16


”Nå er det mikronisjer som gjelder. Ekstremt store svarte menn med bitte små hvite jenter utendørs. Eller opptak fra båter. ”Bang Boat” er populært, en videreføring av ”Bang Bus”. Og vi har ballongfetisj og klovnefetisj, og noe vi kaller pelsfetisj. De kan kle seg f.eks. i kaninkostymer og ha sex med hverandre. Jenter som knuser frukt med føttene, eller som røyker. Takket være søkemotorene kan man søke på hva som helst og finne det. En dame på 80 år er veldig populær nå. Jenter som spruter. Det er stort. Det er ikke grenser for hva folk tenner på.” (Sitat: Pornoeksplosjonen, NRK 2010)

Derfra kommer møyer;
mangt vet de,
tre fra kilden
under treet.
Urd kalles den ene,
den andre Verdande
– skar i staver –
Skuld den tredje;
loven la de,
livet valgte de,
målte skjebnen
for menneskeætten.

(Voluspå, strofe 20)

Lenge før kristendommen trodde våre fluesoppetende forfedre at tre kjempe kvinner hadde mer makt enn gudene og styrte menneskenes skjebne. De tre nornene representerte fortid, nåtid og fremtid.
Chewbitchy er bitchen til Chewbacca og kan minne om en overvektig, langhåret kanin. Hun vil nå ta over rollen til den yngste av nornene, Skuld – som representerer fremtiden. Hun klipper over livstrådene til menneskene, som de andre to nornene har spunnet.

Hot Dog

En pølse i brød, med ketchup. Interjeksjon: hot dog! 1. Uttrykk for glede eller entusiasme.

He patted his lap for her to sit on. Hot dog, I said to myself; settin’ on his lap! (1954, Oren Arnold, The Golden Chair, Elsevier, side 249)
Anybody with an alibi they can tell me?" I said. No one said anything. “Hot dog!” I said.
(2006, Robert B. Parker, Hundred-Dollar Baby, Putnam, ISBN 0399153764, side 140)

1. (Mexico) pølse, hele måltidet – ikke bare pølsa (http://no.wiktionary.org/wiki/hot_dog)

Velkommen!

www.anjacarr.com

Legg til ekstern kalender…