Faglig Vorspiel- Casting og avtaler for film og TV

Faglig Vorspiel på Norsk Skuespillersenter er et samarbeid mellom Norsk Skuespillersenter og NSF´s Frilanskrets Østlandet.

Hva bør du huske å spørre om når du forhandler avtaler, og hva bør du unngå? Hvordan foregår egentlig casting-prossessene innenfor norsk film?

Hit kommer:
Harald S. Dal som er agent i Pullmann Management. Han har bred erfaring både som skuespiller, castingansvarlig i Castingkompaniet og Cannibal Casting

Håvard Bakke har blant annet spilt i Varg Veum- Bitre Blomster, Buddy, Mirakel, Karl III, Offshore, Hotell Cæsar og Pelle og Proffen- filmene.

Asta B. Lydersen spilte blant annet i Varg Veum- Begravde Hunder, I et speil i en gåte og Den som frykter ulven, før hun ble nestleder i Norsk Kulturråd.

Sigmund Sæverud har, siden han var med på å starte Hålogaland teater i 1971, spilt i blant annet Ante, Nattseilere, Offshore, Gåten Knut Hamsun, Jeg er Dina, God Natt, Elskede og vi kan nå se ham som Johan i Himmelblå.

Dette er et gratis åpent arrangement der profesjonelle scenekunstnere kan møtes og få innspill på aktuelle tema. Tanken er at dette også kan være et møtested der man kan gå videre etter arrangementet og fortsette samtalene, og derav navnet vorspiel, dog et faglig sådan.

Velkommen!!

Legg til ekstern kalender…