OsloProg 2010 - dag1

Etter fem års pause er det duket for en todagers OsloProg igjen. Som før, er det Amatøren som er stedet for Skandinavias eneste progfestival. Hittil er to band bekreftet, men flere kommer til. Følg med her for mer informasjon.

THE LARS HOLLMER TRIBUTE PROJECT

I desember 2008 døde Lars Hollmer, mest kjent som keyboardist i Samla Mammas Manna, men også en betydelig soloartist gjennom mange år. For å hedre hans musikalske minne, vil The Lars Hollmer Tribute Project presentere over en time med musikk av Lars Hollmer. Bandet består av medlemmer fra Panzerpappa, Now’ve Got Members, tr-Ond and The Suburban Savages.

PANZERPAPPA

Progrockbandet med et menneskelig ansikt er i disse dager i studio for å spille inn sitt femte album. Panzerpappa har alltid forsøkt å komme et steg videre, og på scenen denne kvelden vil de presentere mye av sitt neste album. Selv om nye stier gås opp og bandet har tatt til seg nye musikalske inntrykk, er det fortsatt er det instrumental avant/progressiv rock med en smak av Samla Mammas Manna, King Crimson, Hatfield and the North, National Health, Univers Zero, 5uu’s og slikt som er de store inspirasjonskildene. Komplekst, men likevel gode melodier du kan synge med til!

Mer info på:
www.myspace.com/panzerpappa

Hjemmeside for Amatøren
www.amatoren.no

Lenke til kart:
maps.google.no/maps?f=q&sou…

Legg til ekstern kalender…