Klubb Kannibal

KLUBB KANNIBAL
FREDAG 14. MAI KL. 23.00-03.30
21 ÅR

Klubb Kannibal er et kjent klubbkonsept fra Bergen som har holdt på en stund. De reiser også landet rundt med sine rytmekofferter. Blir digg med litt svette, kannibalistiske rytmer på Sting!

Siden 2006 har dine kannibalvenner presentert eklektisk rytmisk musikk av alle slag, fra alle tider og steder, på noen av de svetteste dansegulv i landet. På menyen står det normalt ikke rare matbiten, men derimot dansemusikk av den sterkt krydrede sorten og rikelig med kjøtt på beinet. Vi koker en sydende suppe av allehånde godt saltede sjangere og rytmiske koteletter i kokossaus. Som kannibaler flest, er vi glupske og altetende: Hip-hop møter highlife, rock møter Raï, indie møter India, tango møter techno, kulokk møter Kuduro, and then some. Du er alltid velkommen til dans på vårt svette smörgåsbord!

Fra Natt&Dags klubbredaksjon:
“Klubb Kannibal-gjengen byr på en blanding av livemusikk, jamming og DJ-ing. Musikkreisen deres beveger seg mellom det eklektiske og rytmiske, mellom disco, afrobeat og naturligvis Vestlandets egen West Coast-stil. Om ikke vårt Bergensklima alltid er like varmende, skaper i alle fall en hver Kannibal-kveld en nesten tropisk opplevelse. Det er bare Kannibal som er i stand til å skape et slikt klima i byen – med eller uten veggtapet bestående av kokosnøtter, palmer og laguner. Glem derfor alt som heter globetrotting når Audhino, Svensson og Ketil setter i gang sitt tropiske maskineri. Klubb Kannibal slår alle Mallorca-fester ned i støvelene!”


klubbkannibal.blogspot.com
www.facebook.com/stingnere
www.facebook.com/group.php?…

Legg til ekstern kalender…