Elsker Deg Festival 16.- og 17. mai

*Elsker Deg Festival 16 & 17 mai med bare deilig musikk,konserter, show, dj´s, drillpiker og videokunst:

Pow Pow (live)
Ost & Kjex (live)
Dj Strangefruit (Mongolian Jetset)
Dj Ando (King Midas)
Dj Dust (headon)
Dj Erik Holm (Bobby Hughes Combination)
For your eyes truly (Live video miksing)
Drilltroppshow (live)
Opera (live)
Sveivegrammofon Dj (The Incomprehensible Danny Midnight Orchestra)
Såpebobler*

cc: 16. mai: kr. 150,-
cc: 17 mai kl. 13.00 – 0300: Gratis
cc: 17 Mai fram til kl.18.00: GRATIS INNGANG
cc: 17 Mai fral kl.18.00 – 03.00: kr. 100,-

Deilig grillmat 17 mai. For bordreservasjon 17 mai ring 21046400 eller www.stratos.as

Forsalg Trabant, Markveien 56, Grunerløkka. (kun billetter for 16. mai)

Pow Pow
Pow Pow er et instrumentalband som som høster lovord fra stadig flere publikummere, både i og utenfor Oslo. De er allerede booket til både Øyafestiaveln og Oslo Live, og smarte minimalistiske gitarer, tjukke kosmiske synther og en energisk rytmeseksjon gjør at dette bandet gjør alt for å få deg til å danse!

Pow Pow låter umiskjennelig friskt og nyskapende og bandet har én tidligere utgivelse bak seg, albumet “Leaving Las Palmas” fra 2007, som høstet svært gode kritikker. Forventningene til det nye albumet som slippes senere i år er store, særlig etter strålende konserter så langt i år og ikke minst etter at smakebiter fra det nye albumet ble lagt ut på Myspace. Pow Pow spiller live på Elsker Deg festivalen 16. mai. Sjekk ut fete låter her!!

www.myspace.com/powpow2

Ost & Kjex
Ost & Kjex har spilt for fulle hus på Panorama Bar i Berlin og på the Fabric i London. Dansegulvet koker når de spiller sin “catchy” house, disko og funk elektro og vi forventer det samme på Elsker Deg festival 17. mai på Stratos.

Ost & Kjex har nå jobbet med oppfølger albumet etter debut albiúmet ‘Some Cheese but not all Cheese comes from the Moon’ som kom i 2004. Det nye albumet ‘Cajun Lunch’ skal etter ryktene slippes 28 mai i år. Duoen har også et hav av remixer og Ep´er bak seg på labeler som Crosstown Rebels, Planetnoise, Modular, Snick Snack, Punkt, Dialect og nå ny langspiller på Hamburg baserte Diynamic Music. Vi gleder oss!

www.myspace.com/ostkjex

Elsker Deg
Stratos ble startet etter å ha ligget brakk over mange år og stod i fare for å bli regulert til kontorlokaler – uten offentlig tilgang til den unike utsikten over Oslo. Fra den 260 kvadratmeter store takterrassen kan man se utover hele Oslo by. Det er nå 7 år siden vi startet Stratos etter en 2 dagers Elsker Deg festival 16&17 mai med påfølgende innsamling av over 8000 underskrifter og lobbying blant politikere og byrokrater. Etter ett år med forhandlinger, ble driften tatt opp igjen og det unike funkis stedet har vært tilgjengelig for folk flest siden da! En god anledning til å feire med en liten Elsker Deg Festival igjen!

Legg til ekstern kalender…