Kongefamilien (Knardalfestivalen 2010)

[Bilde] [Bilde]

Siste nytt: Det er meldt STRÅLENDE VÆR! Bli med i skogen, i solen – med en kald pils og god musikk.
Lørdag 21. august braker det løs med Music in the woods – Knardalfestivalen 2010! Flott setting, god stemning, herlig musikk og sist men ikke minst – en fantastisk fest!
Punk, Pop, Folk, Indie, Rock, Blues, Hip hop, Vise og DJ – den musikalske bredden strekker seg langt inn i skogen i Knardal denne dagen. Alt fra anerkjente band som Kongefamilen og Yoyoyo Acapulco, til lokale krefter- bandet HÆ!- vil bidra til en spennende og …allsidig line-up.
Det blir ølsalg og matsalg- Knardalburger. Vi tar kort!
Innenfor inngjerdet område er det ikke tillatt å nyte medbrakt, som tidligere nevnt da vi fikk sjenkebevilling litt på tampen!
Det er lagt til rette for overnatting ved festivalområdet for de som ikke vil hjem, så ta med telt og sovepose! Er du ute etter en annerledes og morsom festivalopplevelse, så ta turen og nyt denne sensommernatten ”in the woods” blant festglade mennesker og god musikk!

[Bilde]

Vi har følgende 7 band å presentere: fra klokken 15.00

SARA ANDERSSON: se egen knardal gruppe på facebook

HENKE SWING

GUTTA PÅ GANGEN

YOYOYO ACAPULCO

PORRIDGE

KONGEFAMILIEN

HÆ!: www.facebook.com?tid=136443…

Festivalen åpner kl 12.00

ALDERSGRENSE 18 ÅR barn med foresatte under 16 år gratis.

Festivalpass kr 150 NOK,- Kan kjøpes direkte på nærmeste Narvesen eller 7-elleven. Eller bestill/reserver på www.billettservice.no
(Har du allerede kjøpt billett direkte fra noen i arrangementgruppa kan du fortsatt benytte disse.) Det selges billetter også i “døra” disse koster kroner 200,-

Her ligger festival-området:

maps.google.no/maps?f=d&sou…

Mvh KNARDALFESTIVALEN 2010

Legg til ekstern kalender…
#Rock