Faglig Vorspiel: Norge vs Hollywood

Faglig Vorspiel er et arrangement for inspirasjon, nettverksbygging og underholdning der teater- og filmbransjen møtes. Vi ser på hva som skjer utenfor Norges grenser innenfor film og teater. Gratis inngang. NB! Husk påmelding via påmeldingsskjemaet på www.skuespillersenter.no.

NORGE VS HOLLYWOOD

Skuespiller Lisa Stokke er utdannet fra The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og har siden spilt blant annet i Mamma Mia, Guys and Dolls for Piccadilly theatre, Lange Flate Ballær II, BBC-produksjonen Satan’s Chimney og nå i musikalen Assassins på Union Theatre i London. Vi kunne i vår følge henne i dokudramaet “Lisa goes to Hollywood” for NRK, og nå lurer vi på hvordan det egentlig var i Hollywood…

Skuespiller Jonathan Espolin Johnson er utdannet fra Beverly Hills Playhouse i Los Angeles, Lee Strasberg Theatre Institute NY og Atlantic Theater Acting School, NY. Han har blant annet spilt i TV-seriene Sex And The City for HBO, Third Watch for NBC og Schmokk for NRK, og i filmene Black Ops (aka Deadwater), En vanlig dag på jobben, Bestevenner og Sammen.

PROGRAM FOR KVELDEN:

18.30- Dørene og baren åpner

19.00- Underholdning

19.15-20.00- Samtaler med de inviterte

20.00-20.15- Pause

20.15-21.00- Samtaler med de inviterte, åpner for spørsmål

21.00-22.00- Baren er åpen!

22-?- Kvelden er enda ung…

NORGE VERSUS
Vi ser på hva som skjer utenfor Norges grenser innenfor film og teater. Til hvert arrangement inviterer vi regissører, produsenter og skuespillere som jobber, eller har jobbet i USA, Danmark, Russland og Sverige.

Faglig Vorspiel er et arrangement for inspirasjon, nettverksbygging og underholdning der teater- og filmbransjen møtes.

Torsdag 02.september, kl 18.30-22.00: Norge VS Russland
Tirsdag 28.september, 18.30-22.00: Norge VS Hollywood
Tirsdag 26.oktober, kl 18.30-22.00: Norge VS Sverige
Fredag 26.november, kl 18.30-22.00: Norge VS Danmark

Faglig Vorspiel arrangeres av Norsk Skuespillerforbunds frilanskrets Oslo/Akershus v/ Hanna Kavli Lund i samarbeid med Norsk Skuespillersenter.

FAGLIG VORSPIEL er åpent for alle, og det er gratis inngang! OPHELIA stiller med bar!
OBS: Alle må melde seg på pga sjenkebevilgning. Påmelding via vårt påmeldingsskjema!

Legg til ekstern kalender…