Frokostseminar: Finn en slagkraftig skrivestemme i sosiale medier og andre digitale kanaler

Infopaq inviterer til frokostseminar i forbindelse med utgivelsen av Øystein Bonviks bok Virksomhetens stemme. Her vil Bonvik gi råd om og innsikt i hvordan man kan skrive engasjerende innhold til nettsteder, enten det er snakk om sosiale medier eller de mer tradisjonelle nyhetskanalene på nett.

I boken hevder han blant annet at i digitale kanaler generelt og sosiale medier spesielt er innhold nå viktigere enn design når du ønsker å fange og beholde publikums oppmerksomhet. Å formulere god tekst blir dermed en stadig mer omfattende del av virksomhetskommunikasjonen til bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor.

Infopaqs senioranalytiker Yngve Karlsen vil kommentere via en case-analyse av dialogen i blant annet den digitale sfære.

Øystein Bonvik i samarbeid med Peggy Simcic Brønn lanserer i disse dager boken Virksomhetens stemme (Gyldendal Akademisk, 2010), den første norske fagboken som utelukkende er viet kunsten å skrive godt når skribenten arbeider på vegne av en virksomhet. Den dekker prosessen med å finne en effektiv skrivestemme og hvordan du som skribent deretter kan gå løs på de mange kanalene og sjangrene som moderne virksomheter må forholde seg til. Boken kan bestilles her

Program:

Kl 08:00 – 08:30 Frokostservering og mingling

Kl 08:30 – 09:15 “Skriv så du blir både funnet og lest” – Øystein Bonvik

Kl 09:15 – 10:00 “Gir ord monstergjennomslag?” – Yngve Karlsen

Legg til ekstern kalender…