Jagd und Räuberei

Jagd und Räuberei

Jan Hakon Erichsen og Robert Johansson har siden de gikk sammen på Kunstakademiet i Oslo samarbeidet og fulgt hverandres kunstnerskap. Nylig stilte de ut sammen i Tromsø kunstforening og Transit Station i København, og de har også kommende utstillinger i Trondheim og Svolvær.

Til Kunstnersenteret Møre og Romsdal har de laget en utstilling som vil fremstå som en større sammenhengende installasjon bestående av tegning, collage, skulptur, video og en rekonstruksjon av en beverdamm. Menneskets forhold til natur og dyreriket utgjør det gjennomgående tema for utstillingen; drømmen om å returnere til primære verdier og frustrasjonen som ligger i dette umulige ønsket danner bakteppe for tidvis truende og direkte utførte arbeider, noe som tittelen
Jagd und Räuberei knytter seg opp mot. Nordisk fauna er et gjennomgangstema i begges kunstnerskap og er derfor et naturlig utganspunkt for samarbeid. Humor, mørke og aggresivitet er andre likhetstrekk som binder disse kunstnerene sammen på tross av ulike utrykksformer.

Velkommen!

Åpning: Lørdag 25. september kl.12

Utstillingsperiode: 25. september – 17. oktober

Åpningstider: Tir-fre 11-16, lør-søn 12-15

Kunstnersenteret Møre og Romsdal
Sandveien 4
6413 Molde

tlf: 71 25 80 62/71 25 80 63

www.janhakon.com

www.robertjohansson.net

Legg til ekstern kalender…