KUNSTAUKSJON FOR HAITI

Kunstaksjonen 2010

Velkommen til årets kunstauksjon!

I fjor arrangerte kirken Mosaic Oslo kunstauksjon til inntekt for organisasjonen Star of Hope. Det ble en stor suksess. Gjennom auksjonen og gaver ble det til sammen samlet inn 95 000 kr! Vi vil gjenta suksseen og arrangerer på nytt kunstauksjon hvor inntektene i år også uavkortet går til organisasjonen Star of Hope (www.starofhope.org).

Prosjektet:
…Den forferdelige jordskjelvkatastrofen som inntraff den 13.januar 2010 raserte store deler av Haiti. Flere av de prosjektene Star of Hope driver i landet er mer eller mindre ødelagte. Mange av de nærmere 6000 fadderbarna har mistet alt, sine hjem, eiendeler og i verste fall sine nærmeste. Nå trenger de akutt hjelp i form av rent vann, mat, medisinsk hjelp så vel som gjennoppbygging av deres skoler og hus. Til dette trenger vi din hjelp!

Litt om kunstauksjonen:
Kunstauksjonen vil foregå som en stille auksjon der en skriver opp det en ønsker å by på kunsten. Prisene vil ligge på alt fra 20 kr til 5000 kr. Du får også mulighet til å gi en pengegave eller bli fadder til et barn på Haiti, gjennom Star of Hope.

+ Bandet StMorritz har meldt sin ankomst!

Antrekk: pent.

Legg til ekstern kalender…