Aften med Gourmandlaget #2

Etter et svært vellykket arrangement #1 smeller vi til med flere plasser og flere retter.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En flere retters meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre .

  • Sted: I utrolige lokaler hos Kåre, konventveien 5. Et par stopp med banen opp fra Majorstua, gå av på Borgen og følg intuisjonen eller google maps til du er der minutter senere. Siste bane tilbake går 0030, uten noen form for naturkatastrofe på kjøkkenet vil man rekke dette med forholdsvis god margin.
  • Tid: Aperitif serveres fra klokken 18 av, ordinær bordsetting inntreffer fra rundt kl 19 av og utover.
  • Pris: 300,- . Med en høyst alvorlig vinpakke 600,- tilsammen . (Vi venter ikke noe overskudd)
  • Det er også mulig å ta med egen drikke.
  • Kontonummer: 1203.11.95304 . Ingvar H. Rasmussen, Markveien 56B, 0550 OSLO
  • Ledige plasser: 0. Det går an å stille seg i kø for evt. avbestillinger, vi har fått tre av dem allerede.

Menyen vil bli avslørt i grove trekk etterhvert som vi finner råvarene vi skal bruke. (Vi skal ikke lage tullete mat). Har du allergier eller ting du ikke har lyst til å spise, gi beskjed om dette til kokkene når du kommer så søker vi å erstatte, evt. så står man enkelt og greit over den aktuelle retten. Vi har ikke noen egen vegetarmeny, men kan evt. lage en løsning hvor man får en hovedrett og litt plukk om det blir etterspurt.

For å melde seg på, send penger til kontoen vår og skriv i tråden hvor mange personer og hvor mange vinpakker du har betalt for, slik:

personer: 2
vinpakker: 1

Pengene må settes inn senest onsdag før kjøringen går den dagen, er det kl 15.30 tro. Skal man melde seg på senere så arranger direkte med ingvarsk som er godt tilgjengelig på melding. Vi vil virkelig anbefale vinpakken, den er nesten et bedre kjøp enn middagen.

Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask. I utgangspunktet er vi ute etter frivillige.

PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).

Legg til ekstern kalender…