Never or Now - workshops knyttet til performancefestival

*28.- 30. januar 2011 avholdes Bergens største festival for performancekunst, på det nye kunst- og musikkhuset Bergen Kjøtt i Skuteviken. I forkant av festivalen arrangerer vi i samarbeid med KhiB et åpent todagers seminar, og to workshops. Det er begrensede plasser, og workshopene er snart fullbooket. Er du interessert i å delta? Send mail til karen.kipphoff(at)khib.no for å undersøke om det er plass.

Festivalens mål er å vise bredden av performancekunsten i dag, og i løpet av tre dager vil vi vise verker av 30 internasjonale, nasjonale og lokale performancekunstnere, spesielt tilpasset lokalene på Bergen Kjøtt. Det vil bli festivalbar og lunsjdiskusjoner i tillegg til visningsprogrammet. Hele arrangementet er gratis, fordi vi ønsker å gi alle bergensere muligheten til å bli kjent med denne kunstformen.*

Se neverornow.no for fullstendig program. Her finner du også vår fanzine, med spennende lesestoff om performancekunst og om de deltakende kunstnerne.

De aktuelle workshopene er:

Workshop 1. Aine Philipps, Ireland: “The lost runway” – 1 or 2 day workshop around work based on personal histories 24.1.2011, Academy, 6th floor, 15 participants max

Workshop 2. Diane Torr, Glasgow: "Man for a day – 2 day workshop on gender as performance (which includes individual make-overs) with 8 participants max, Bergen Kjøtt .

Legg til ekstern kalender…