Solveig Slettahjell Slow Motion Orchestra

Solveig Slettahjell og Slow Motion Orchestra har hatt en høst og vår 2010 med turnering og fulle hus i Norge og Tyskland.

Nå er muligheten her igjen for å oppleve dette knallsterke bandet i et fantastisk lokale. Vi stemmer Steinwayflygelet og ruller ut den røde løperen for dette er en konsert vi ser frem til.

Slow motion quintet har vært hennes hovedprosjekt siden deres første konsert sammen på Osloklubben ”Blå” i 2001. Denne konserten ble også deres debutalbum ”Slow motion orchestra”. Siden den gang har Slow motion-prosjektet sluppet fire album til, noe som har resultert i én Spellemannspris og én nominasjon. Det siste albumet, ”Domestic Songs”, er basert på Slow Motion Duo (med trompetist Sjur Miljeteig) hvor Solveig akkompagnerer seg selv på piano. Siden starten i 2001 har de drevet utstrakt turnering, hovedsaklig i Europa, men også Chile, USA, Russland, India og Pakistan.

Solveig Slettahjell Slow Motion Orchestra kom med albumet “Tarpan Seasons”, I September 2009. Dette albumet ble til parallelt med Solveigs kritikerroste bestillingsverk til Vossajazz 2009. De har turnert Norge høsten høsten 2009 og våren 2010 til fulle klubber og kulturhus.

Slow Motionfamilien består nå av seks medlemmer i tillegg til Solveig: Sjur Miljeteig (trompet), Per Oddvar Johansen (trommer/elektronikk), Jo Berger Myhre (bass), Morten Qvenild (piano/keyboards), Andreas Ulvo (piano/keyboards) og Even Hermansen (gitar). De har også siden starten jobbet tett med lydtekniker Asle Karstad som har vært svært delaktig i å definere liveuttrykket.

Legg til ekstern kalender…
#Jazz, #pop