Aften med Gourmandlaget #3: Tørrfisk/Stoccafisso - Fullt

Etter et flott arrangement #2 smeller vi til med et arrangement fokusert på en av Norges mest undervurderte råvarer, tørrfisken. Kåre har handlet den rett fra fisker på Andøya.

For nyankomne: Gourmandlaget går ut på at folk med interesse for bespisning og bedrikkelse samles for å gjøre nettopp dette, til en rimelig peng. En flere retters meny tilberedes av et lite kokkelaug ledet av grunnlegger ingvarsk , ofte i et fantastisk hus bak Majorstua tilhørende familien til Kåre men denne gang i leiligheten hans på Løkka.

  • Sted: se innlegget under.
  • Tid: Aperitif serveres fra klokken 18 av, ordinær bordsetting inntreffer fra rundt kl 19 av og utover.
  • Pris: 200,- apertiff og snaps til desserten inkludert
  • Folk tar med egen drikke utover dette.
  • Kontonummer 12031195304 . Ingvar H. Rasmussen, Markveien 56B, 0550 OSLO
  • Ledige plasser: 0. Det går an å stille seg i kø for evt. avbestillinger.

Menyen vil bestå av 3-5 retter med tørrfisk som hovedingrediens, samt dessert. (Vi skal ikke lage tullete mat). Har du allergier eller ting du ikke har lyst til å spise, gi beskjed om dette til kokkene når du kommer så søker vi å erstatte, evt. så står man enkelt og greit over den aktuelle retten. Vi har ikke noen egen vegetarmeny, man slipper selvsagt bacon etc om man kan spise fisk.

FOR Å MELDE DEG PÅ:

  1. Sett inn penger på kontoen. Merk betalingen med underskogsnick.
  2. Oppgi i tråden hvor mange personer du melder på slik: personer: 1
  3. Melder du deg på på torsdagen eller seint på onsdagen, ta det på pm eller telefon med ingvarsk 40204082, man betaler da når man kommer.

Vel møtt!

PS. Gitt arrangementets ideelle natur bør folk være forberedt på å hjelpe til med servering og muligens i oppvask. I utgangspunktet er vi ute etter frivillige.

PPS. Ønsker du varsling om nye arrangementer? Legg brukeren gourmandlaget til som venn (ikke som bekjent).

PPPS. Filmen Tørrfesk , Kari Bremnes i 35 minutter. For ikke å glemme wikipedia

PPP-PS. Som nevnt på forrige arrangement har vi en regel om at folk må innhente tillatelse for å fotografere deltagerne, og til så å legge bildene ut på nettet. Bilder uten fjes er selvsagt ok.

Legg til ekstern kalender…