Argentinsk tango – 6 timers fortsettelseskurs (helg)

For deg som har litt tangoerfaring holder vi kurset ”Milonga og kroppen som spiral”

[Bilde]

INFO
Lør 15-18
Søn 15-18
Atelier24 (Fredensborgveien 24 A)
Info på: www.tangotango.no/kurs/oslo/ eller [email protected]
Pris: 700 kr.

KURSBESKRIVELSE
På den ene siden jobber vi med milonga. På den andre siden arbeider vi med langsomme smektende bevegelser, tegner med kvinnens fot i bakken og leker med boleos av alle slag. Hvorfor har vi to helt forskjellige temaer på samme kurshelg? Selvfølgelig fordi de er relatert. Altfor mange sliter med milonga. Vi skal først få i gang dine føtter, men din milonga forblir begrenset hvis du ikke behersker en meget subtil disassosiasjonsteknikk. Gjennom de store og langsomme bevegelsene i spiraltemaet (de smektende bevegelsene og boleos) lærer vi i praksis teorien bak disassosiasjon. Teorien kan i korthet sammenfattes i at en dansekropp beveger seg i et intrikat mønster av motbevegelser.

Mindre erfarne dansere vil neppe helt få til å integrere disse to prinsippene i den kvikke milongaen, men de vil kunne følge med på alt, lære nytt repertoar og få en behageligere dans. Uansett hvilket nivå du er på vil du få mye spennende repertoar å arbeide med. Erfarne dansere vil dessuten skjønne noe av prinsippene bak dansen slik at de kan leke med kvaliteter, gjøre milongaens utallige vektskifter nesten umerkelige i sin letthet, og dessuten vil de kunne begynne å leke med ekstravagant repertoar.

TANGOTANGO
Bak Tango Tango finner du to lekne dansere som brenner for å bevege seg med andre. Våre hjemmesider (www.tangotango.no) innholder rikelig med informasjon om kurs og alt du kan ønske å vite om tango. Vi svarer på kloke og dumme spørsmål, og du kan lese om historie, kjente dansere og høye hæler. Velkommen på kurs med Anne Marit og Magnus

Legg til ekstern kalender…