Gratiskonsert med Superfamily (supp: Burning God Little)

[Bilde]
Superfamily er en poprockgruppe fra Moss. Bandet har fått meget gode kritikker for både sine album og sine konserter. I 2006 ble de nominert til Alarmprisen i to kategorier; Beste låt for «Taxi Dancing» og Beste nykommer for debutalbumet «Back in Paris». I 2007 vant bandet to Alarmpriser etter å ha vært nominert i hele tre kategorier (Alarmprisen 2007); Beste live-band og Beste låt for «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night». Superfamily var også en av finalistene under NRKs urørtfinale i 2004.

Bandet vant også Spellemannsprisen 2007 i klassen popgruppe for albumet «Warszawa». Bandet har jevnlig toppet norske radiolister fra 2005 til 2009. De mest kjente låtene er «Taxi Dancing», «It’s a lie», «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night», «I could be a real winner», «Warszawa» og «Let’s Go Dancing». De er også kjent for å starte alle konserter med å spille arbeidersangen Internasjonalen, og for å ha et teatralsk sceneshow med streng regi.

Gruppen består av syv medlemmer, men startet opprinnelig med kun tre medlemmer. Steven Wilson, Kim Granholt og Martin Steffensen startet bandet i 2003 som et hjemmestudioprosjekt med kun en utdatert datamaskin, et keyboard og en mikrofon.

Superfamily ga ut sin siste plate 31. august 2009: Guns Tonight til strålende kritikker i media og platesalget viste at publikum også likte det som ble presentert.

På konserten skal de spille de gamle slagerne og noen nye låter fra deres nye album som skal komme ut senere i vår.

Support:
Bak navnet Burning God Little står Martin Hartgen, en ung mann fra Tromsø som for tiden er bosatt i Oslo. Musikalt sett er BGL en blanding av eksperimentell elektronika, euforisk lykkepop og drømmende postpunk, pakket inn i støyete lo-fi-produksjoner. Resultatet passer godt både for de danseglade og de lyttegale.

På et drøyt år har BGL fått hele ni låter anbefalt på NRKUrørt, varmet opp for Datarock og blitt hypet rundt på diverse musikkblogger. Om du er på jakt etter nyskapende og spennende norsk elektronika, så er Burning God Little et navn du bør merke deg.

Legg til ekstern kalender…