Miniøya

[Bilde]
Det blir headbanging, rock og festivalsteming med Miniøya også i 2011. Siste helgen i mai braker det løs med festival for barn og unge i Tøyenparken. Både Ost og Kjex, Datarock, Stella Mwangi, Phaedra og besøk fra Dyreparken i Kristiansand er klare på plakaten. Flere artister kommer, og det blir mye spennende for både store og små under festivalen siste helgen i mai!
_ _ _
Miniøya er en egen musikkfestival for barn og unge. Kvalitetsmusikk og store festivalopplevelser skal ikke lenger være forbeholdt de voksne. Festivalen skal arrangeres årlig, og starter i det små, slik Øyafestivalen gjorde for over ti år siden.

Festivalen holdes i Tøyenparken, plassert mellom viktige kulturarenaer som museene i Botanisk hage, Munch-museet og Tøyenbadet. Her vil det bli satt opp en hovedscene i et naturlig amfi.

Miniøya satser på musikk, men det blir også rom for teater, dans og film. Festivalområdet blir en kreativ møteplass for ulike kulturuttrykk, kunstformer og andre overraskelser. Artister og kunstnere samles på en ny og spennende arena, og møter et nytt og ærlig publikum. Miniøyas hovedmålgruppe er barn fra 4 til 12 år, men festivalen blir likevel et familiearrangement.

De første 300 billettene selges med 30 prosent rabatt. Nytt av året er også familierabatt på billetter.

Legg til ekstern kalender…