Punkt-festivalen 2011

Den kritikerroste Punkt-festivalen i Kristiansand arrangeres for syvende gang torsdag 1.- lørdag 3. september. Årets ”artist in residence” er ingen ringere enn den britiske artisten David Sylvian.
Sylvian kommer til Punkt med den audiovisuelle installasjonen ”Uncommon Deities” med åpning 1. september på Sørlandets Kunstmuseum, han gjør en konsert på Agder Teater 2. september sammen med norske og britiske musikere basert på instrumentalalbumet ”Plight and Premonition”, musikk som aldri tidligere har vært fremført på en scene, og han er gjestekurator for de øvrige konsertene samme kveld.

Musikerne han tar med seg til Punkt omfatter eliten av norske og internasjonale improvisasjonsmusikere; artister Sylvian har arbeidet med de siste årene, eller har ytret ønske om å jobbe med for første gang på Punkt: John Tilbury, Philip Jeck, Okkyung Lee, John Russell, Arve Henriksen, Toshimaru Nakamura, Sidsel Endresen, Eivind Aarset, den norsk-japanske gruppa Koboku Senju – samt Punkt-festivalens kunstneriske ledere Jan Bang og Erik Honoré, som har vært svært sentrale i produksjonen av Sylvians nye album ”Died in the Wool”

Vi legger ut hver dag som et arrangement når artistene slippes.

Legg til ekstern kalender…